Tyger i Lomma

Annons:
Bra och billiga tyger i Lomma - här hittar du alla tygaffärer i Lomma som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Lomma. Om du är boende i eller i närheten av Lomma och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Lomma som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Lomma så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Lomma inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Lomma.
Annons:

Tyg i Lomma

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Lomma. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Lomma hos dessa sy- och tygbutiker i Lomma.

Dacapo, Tapetserarhuset
Kastanjevägen 24
234 35 Lomma


Skånehantverk Möbeltapetserare
Kastanjevägen 24
234 35 Lomma


Lomma Teckenil AB
Siriusgatan 23
234 37 Lomma

Annons:

Sybehör i Lomma

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Lomma så hittar du i de flesta tygaffärer i Lomma från listan ovan också sybehör i Lomma. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Lomma som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Lomma för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Lomma.

Tygfakta om orten Lomma

I Lomma finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Lomma. Nedan finns en del allmän information om Lomma.

Lomma är en tätort i Skåne och centralort i Lomma kommun, Skåne län. Lomma som är lokaliserat vid kusten ligger strax väster om Lund och strax norr om Malmö. I Lomma finns Lomma kyrka och en långgrund sandstrand "Lomma beach" och marina. Sveriges lantbruksuniversitet Alnarp ligger i Alnarp mellan Lomma och Åkarp, nära Lommas sydöstra utkant.

Yta: 481,99 hektar
Invånarantal: 10837, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Lomma om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Lomma.

Sammanlagt hittade vi i Lomma 3 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Lomma. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Lomma som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Lomma.