Tyger i Limhamn

Annons:
Bra och billiga tyger i Limhamn - här hittar du alla tygaffärer i Limhamn som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Limhamn. Om du är boende i eller i närheten av Limhamn och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Limhamn som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Limhamn så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Limhamn inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Limhamn.
Annons:

Tyg i Limhamn

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Limhamn. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Limhamn hos dessa sy- och tygbutiker i Limhamn.

M Krogh Konsult
Ekonomigatan 4
216 13 Limhamn

Annons:

Sybehör i Limhamn

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Limhamn så hittar du i de flesta tygaffärer i Limhamn från listan ovan också sybehör i Limhamn. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Limhamn som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Limhamn för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Limhamn.

Tygfakta om orten Limhamn

I Limhamn finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Limhamn. Nedan finns en del allmän information om Limhamn.

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånarantal: 5674, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Limhamn om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Limhamn.

Sammanlagt hittade vi i Limhamn 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Limhamn. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Limhamn som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Limhamn.