Tyger i Klippan

Annons:
Bra och billiga tyger i Klippan - här hittar du alla tygaffärer i Klippan som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Klippan. Om du är boende i eller i närheten av Klippan och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Klippan som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Klippan så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Klippan inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Klippan.
Annons:

Tyg i Klippan

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Klippan. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Klippan hos dessa sy- och tygbutiker i Klippan.

Tullssons Möbler AB
Hembygdsgatan 2
264 36 Klippan


KlippAnns tyger
Järnvägsgatan 32
264 33 Klippan

Annons:

Sybehör i Klippan

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Klippan så hittar du i de flesta tygaffärer i Klippan från listan ovan också sybehör i Klippan. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Klippan som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Klippan för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Klippan.

Tygfakta om orten Klippan

I Klippan finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Klippan. Nedan finns en del allmän information om Klippan.

Klippan är en tätort och centralort i Klippans kommun i Skåne län. I nordöstra delen av tätorten ligger kyrkbyn Vedby med Vedby kyrka. I Klippan ligger även S:t Petri kyrka. I Klippan finns en lång företagstradition med 1200 aktiva företag med en spridning från små enmansföretag till specialiserade branscher som transport, verkstad, livsmedel...

Yta: 500,12 hektar
Invånarantal: 8116, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Klippan om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Klippan.

Sammanlagt hittade vi i Klippan 2 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Klippan. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Klippan som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Klippan.