Tyger i Kävlinge

Annons:
Bra och billiga tyger i Kävlinge - här hittar du alla tygaffärer i Kävlinge som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Kävlinge. Om du är boende i eller i närheten av Kävlinge och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Kävlinge som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Kävlinge så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Kävlinge inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Kävlinge.
Annons:

Tyg i Kävlinge

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Kävlinge. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Kävlinge hos dessa sy- och tygbutiker i Kävlinge.

Tygpunkten
Mårtensgatan 16
244 30 Kävlinge

Annons:

Sybehör i Kävlinge

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Kävlinge så hittar du i de flesta tygaffärer i Kävlinge från listan ovan också sybehör i Kävlinge. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Kävlinge som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Kävlinge för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Kävlinge.

Tygfakta om orten Kävlinge

I Kävlinge finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Kävlinge. Nedan finns en del allmän information om Kävlinge.

Kävlinge är en tätort och centralort i Kävlinge kommun i Skåne län. Kävlinge tros ha vuxit upp som ett vadställe vid Kävlingeån, senare byggdes en bro på platsen mot Furulund. Flera kulturföreningar finns. Varav de nyare är Konstforum och Musikföreningen i Kävlinge. Folkets Park Kävlinge har varje sommar kulturarrangemang för tusentals gäster.

Yta: 468,47 hektar
Invånarantal: 9046, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Kävlinge om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Kävlinge.

Sammanlagt hittade vi i Kävlinge 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Kävlinge. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Kävlinge som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Kävlinge.