Tyger i Kattarp

Annons:
Bra och billiga tyger i Kattarp - här hittar du alla tygaffärer i Kattarp som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Kattarp. Om du är boende i eller i närheten av Kattarp och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Kattarp som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Kattarp så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Kattarp inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Kattarp.
Annons:

Tyg i Kattarp

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Kattarp. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Kattarp hos dessa sy- och tygbutiker i Kattarp.

Rutiga stolens möbeltapetsering
Gårdsvägen 96
254 70 Kattarp

Annons:

Sybehör i Kattarp

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Kattarp så hittar du i de flesta tygaffärer i Kattarp från listan ovan också sybehör i Kattarp. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Kattarp som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Kattarp för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Kattarp.

Tygfakta om orten Kattarp

I Kattarp finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Kattarp. Nedan finns en del allmän information om Kattarp.

Kattarp är en tätort i Helsingborgs kommun och kyrkby i Kattarps socken belägen cirka en mil nordost om Helsingborg längs järnvägen mellan Helsingborg och Ängelholm. Kattarp var förr en järnvägsknut. Kattarps kyrka uppfördes på 1200-talet. Den gamla sockenstugan, uppförd 1882 i gult tegel, ligger nära kyrkan.

Yta: 52,58 hektar
Invånarantal: 688, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Kattarp om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Kattarp.

Sammanlagt hittade vi i Kattarp 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Kattarp. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Kattarp som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Kattarp.