Tyger i Hörby

Annons:
Bra och billiga tyger i Hörby - här hittar du alla tygaffärer i Hörby som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Hörby. Om du är boende i eller i närheten av Hörby och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Hörby som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Hörby så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Hörby inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Hörby.
Annons:

Tyg i Hörby

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Hörby. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Hörby hos dessa sy- och tygbutiker i Hörby.

Lisa Möbeltyger & Omklädsel
Brunnslöv 1153
242 97 Hörby

Annons:

Sybehör i Hörby

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Hörby så hittar du i de flesta tygaffärer i Hörby från listan ovan också sybehör i Hörby. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Hörby som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Hörby för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Hörby.

Tygfakta om orten Hörby

I Hörby finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Hörby. Nedan finns en del allmän information om Hörby.

Hörby är en tätort och centralort i Hörby kommun i Skåne län. Hörby ligger längs med E22:s sträckning ungefär 35 kilometer nordöst om Lund och 44 kilometer sydväst om Kristianstad. Den ligger nära Östra Ringsjön och ungefär 12 kilometer sydost om Höör.

Yta: 422,70 hektar
Invånarantal: 7085, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Hörby om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Hörby.

Sammanlagt hittade vi i Hörby 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Hörby. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Hörby som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Hörby.