Tyger i Höör

Annons:
Bra och billiga tyger i Höör - här hittar du alla tygaffärer i Höör som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Höör. Om du är boende i eller i närheten av Höör och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Höör som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Höör så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Höör inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Höör.
Annons:

Tyg i Höör

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Höör. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Höör hos dessa sy- och tygbutiker i Höör.

Aj Handels AB
Storgatan 29
243 30 Höör


Teckenil & Design
Industrigatan 1
243 32 Höör


Geromar AB
Portvägen 3
243 93 Höör


Butik Maglia
Storgatan 29
243 30 Höör


Gläntans Tyger & Sybehör
Ormanäs 362
243 91 Höör

Annons:

Sybehör i Höör

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Höör så hittar du i de flesta tygaffärer i Höör från listan ovan också sybehör i Höör. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Höör som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Höör för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Höör.

Tygfakta om orten Höör

I Höör finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Höör. Nedan finns en del allmän information om Höör.

Höör är en tätort och centralort i Höörs kommun i Skåne län. Näringslivet är varierat med bland annat verkstadsföretag, sågverk och butiker/stormarknad. Höörs mejeri byggdes 1893 och var i drift till 1973. Under 2007 revs mejeriet för att ge plats åt bostäder, 78 lägenheter, som stod inflyttningsklara sommaren 2009.

Yta: 611,75 hektar
Invånarantal: 7865, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Höör om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Höör.

Sammanlagt hittade vi i Höör 5 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Höör. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Höör som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Höör.