Tyger i Höllviken

Annons:
Bra och billiga tyger i Höllviken - här hittar du alla tygaffärer i Höllviken som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Höllviken. Om du är boende i eller i närheten av Höllviken och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Höllviken som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Höllviken så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Höllviken inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Höllviken.
Annons:

Tyg i Höllviken

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Höllviken. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Höllviken hos dessa sy- och tygbutiker i Höllviken.

Sommarboden i Höllviken AB
Falsterbovägen 74
236 51 Höllviken


Cavalli Direkt
Norrjevägen 24
236 35 Höllviken


Atelje Fåtöljen
Brädgårdsvägen 15
236 32 Höllviken

Annons:

Sybehör i Höllviken

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Höllviken så hittar du i de flesta tygaffärer i Höllviken från listan ovan också sybehör i Höllviken. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Höllviken som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Höllviken för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Höllviken.

Tygfakta om orten Höllviken

I Höllviken finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Höllviken. Nedan finns en del allmän information om Höllviken.

Höllviken är en tätort i Vellinge kommun i Skåne län. Höllviken är kommunens största tätort både yt- och befolkningsmässigt. Tätorten Höllviken är belägen från slättlandet öster om Falsterbonäset fram till Falsterbokanalen. I sydöst gränsar egentliga Höllviken mot ortsdelen Kämpinge.

Yta: 653,98 hektar
Invånarantal: 10607, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Höllviken om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Höllviken.

Sammanlagt hittade vi i Höllviken 3 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Höllviken. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Höllviken som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Höllviken.