Tyger i Höganäs

Annons:
Bra och billiga tyger i Höganäs - här hittar du alla tygaffärer i Höganäs som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Höganäs. Om du är boende i eller i närheten av Höganäs och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Höganäs som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Höganäs så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Höganäs inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Höganäs.
Annons:

Tyg i Höganäs

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Höganäs. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Höganäs hos dessa sy- och tygbutiker i Höganäs.

Kullabygdens Byggnadsvård
Kullagatan 46
263 38 Höganäs


Butiken Bredvid
Bruksgatan 36B
263 39 Höganäs


Lenas Garn & Handarbeten
Storgatan 26A
263 37 Höganäs


Svenska Tygkompaniet & Gamla Hus AB
Norregatan 4
263 39 Höganäs

Annons:

Sybehör i Höganäs

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Höganäs så hittar du i de flesta tygaffärer i Höganäs från listan ovan också sybehör i Höganäs. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Höganäs som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Höganäs för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Höganäs.

Tygfakta om orten Höganäs

I Höganäs finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Höganäs. Nedan finns en del allmän information om Höganäs.

Höganäs är en tätort och centralort i Höganäs kommun i Skåne län. Ursprungligen är Höganäs ett fiskeläge kring vilket en gruvindustri utvecklades för brytning av kol och leror för tillverkning av eldfast keramik (Höganäskrus).

Yta: 884,62 hektar
Invånarantal: 14107, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Höganäs om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Höganäs.

Sammanlagt hittade vi i Höganäs 4 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Höganäs. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Höganäs som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Höganäs.