Tyger i Hässleholm

Annons:
Bra och billiga tyger i Hässleholm - här hittar du alla tygaffärer i Hässleholm som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Hässleholm. Om du är boende i eller i närheten av Hässleholm och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Hässleholm som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Hässleholm så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Hässleholm inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Hässleholm.
Annons:

Tyg i Hässleholm

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Hässleholm. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Hässleholm hos dessa sy- och tygbutiker i Hässleholm.

JYSK
Kommendörsgatan 11
281 35 Hässleholm


Tapetserarverkstan i Perstorp AB
Snickaregatan 3
281 39 Hässleholm


Hässleholms Möbelaffär
Hövdingegatan 31
281 33 Hässleholm


Hemtex
Första Avenyen 7
281 31 Hässleholm


Pyssel & Dekor/Husqvarna
Godtemplaregatan 11
281 31 Hässleholm

Annons:

Sybehör i Hässleholm

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Hässleholm så hittar du i de flesta tygaffärer i Hässleholm från listan ovan också sybehör i Hässleholm. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Hässleholm som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Hässleholm för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Hässleholm.

Tygfakta om orten Hässleholm

I Hässleholm finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Hässleholm. Nedan finns en del allmän information om Hässleholm.

Hässleholm är centralort i Hässleholms kommun i Skåne län. 2000 invigdes Hässleholm kulturhus med bibliotek, biograf, restauranger och samlingslokaler. Hässleholm har under senare år blivit något av ett fäste för elektronica i Sverige.

Yta: 1 203,45 hektar
Invånarantal: 18500, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Hässleholm om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Hässleholm.

Sammanlagt hittade vi i Hässleholm 5 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Hässleholm. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Hässleholm som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Hässleholm.