Tyger i Hasslarp

Annons:
Bra och billiga tyger i Hasslarp - här hittar du alla tygaffärer i Hasslarp som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Hasslarp. Om du är boende i eller i närheten av Hasslarp och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Hasslarp som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Hasslarp så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Hasslarp inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Hasslarp.
Annons:

Tyg i Hasslarp

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Hasslarp. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Hasslarp hos dessa sy- och tygbutiker i Hasslarp.

Ohlssons Möbler i Hasslarp AB
Västkustvägen 35
254 71 Hasslarp

Annons:

Sybehör i Hasslarp

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Hasslarp så hittar du i de flesta tygaffärer i Hasslarp från listan ovan också sybehör i Hasslarp. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Hasslarp som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Hasslarp för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Hasslarp.

Tygfakta om orten Hasslarp

I Hasslarp finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Hasslarp. Nedan finns en del allmän information om Hasslarp.

Hasslarp är en tätort i Helsingborgs kommun i Skåne län. Hasslarp grundades vid slutet av 1800-talet då ett sockerbruk anlades där Skåne–Hallands Järnväg korsar Hasslarpsån. Framställning av socker ur betor krävde tillgång till stora mängder vatten.

Yta: 51,06 hektar
Invånarantal: 474, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Hasslarp om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Hasslarp.

Sammanlagt hittade vi i Hasslarp 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Hasslarp. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Hasslarp som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Hasslarp.