Tyger i Glimåkra

Annons:
Bra och billiga tyger i Glimåkra - här hittar du alla tygaffärer i Glimåkra som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Glimåkra. Om du är boende i eller i närheten av Glimåkra och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Glimåkra som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Glimåkra så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Glimåkra inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Glimåkra.
Annons:

Tyg i Glimåkra

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Glimåkra. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Glimåkra hos dessa sy- och tygbutiker i Glimåkra.

Möbelform i Glimåkra AB
Knorrevägen 1
280 64 Glimåkra


Teckenilkammaren i Göinge HB
Storgatan 22
280 64 Glimåkra

Annons:

Sybehör i Glimåkra

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Glimåkra så hittar du i de flesta tygaffärer i Glimåkra från listan ovan också sybehör i Glimåkra. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Glimåkra som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Glimåkra för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Glimåkra.

Tygfakta om orten Glimåkra

I Glimåkra finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Glimåkra. Nedan finns en del allmän information om Glimåkra.

Glimåkra är en tätort i Östra Göinge kommun i Skåne län. Glimåkra var och är kyrkbyn i Glimåkra socken och ingick efter kommunreformen 1862 i Glimåkra landskommun. Orten blev stationssamhälle vid Kristianstad-Immelns järnväg (KIJ), vilken 1886 förlängdes till Glimåkra.

Yta: 185,68 hektar
Invånarantal: 1386, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Glimåkra om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Glimåkra.

Sammanlagt hittade vi i Glimåkra 2 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Glimåkra. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Glimåkra som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Glimåkra.