Tyger i Gärsnäs

Annons:
Bra och billiga tyger i Gärsnäs - här hittar du alla tygaffärer i Gärsnäs som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Gärsnäs. Om du är boende i eller i närheten av Gärsnäs och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Gärsnäs som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Gärsnäs så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Gärsnäs inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Gärsnäs.
Annons:

Tyg i Gärsnäs

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Gärsnäs. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Gärsnäs hos dessa sy- och tygbutiker i Gärsnäs.

Gärsnäs AB
Malmövägen 22
272 61 Gärsnäs

Annons:

Sybehör i Gärsnäs

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Gärsnäs så hittar du i de flesta tygaffärer i Gärsnäs från listan ovan också sybehör i Gärsnäs. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Gärsnäs som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Gärsnäs för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Gärsnäs.

Tygfakta om orten Gärsnäs

I Gärsnäs finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Gärsnäs. Nedan finns en del allmän information om Gärsnäs.

Gärsnäs är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län, på Österlen. I Gärsnäs by finns det en mellanstadieskola som färdigställdes år 1960. Arkitektens namn var Bror Thornberg och byggmästaren hette Adolf Jönsson. I Gärsnäs finns möbelindustrin Gärsnäs AB.

Yta: 98,99 hektar
Invånarantal: 1000, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Gärsnäs om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Gärsnäs.

Sammanlagt hittade vi i Gärsnäs 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Gärsnäs. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Gärsnäs som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Gärsnäs.