Tyger i Furulund

Annons:
Bra och billiga tyger i Furulund - här hittar du alla tygaffärer i Furulund som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Furulund. Om du är boende i eller i närheten av Furulund och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Furulund som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Furulund så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Furulund inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Furulund.
Annons:

Tyg i Furulund

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Furulund. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Furulund hos dessa sy- och tygbutiker i Furulund.

Skinnmöbelhuset Trend Design
Kungsgatan 69
244 62 Furulund

Annons:

Sybehör i Furulund

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Furulund så hittar du i de flesta tygaffärer i Furulund från listan ovan också sybehör i Furulund. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Furulund som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Furulund för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Furulund.

Tygfakta om orten Furulund

I Furulund finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Furulund. Nedan finns en del allmän information om Furulund.

Furulund är en tätort i Kävlinge kommun i Skåne län. Orten ligger till stora delar på södra sluttningen i Kävlingeåns sänka. Inom samhället finns för Lundaslätten relativt stora skogsdungar med främst tall, varifrån namnet antas komma. I sydöstra delen av tätorten ligger Lackalänga, kyrkby i Lackalänga socken med Lackalänga kyrka.

Yta: 279,68 hektar
Invånarantal: 4180, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Furulund om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Furulund.

Sammanlagt hittade vi i Furulund 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Furulund. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Furulund som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Furulund.