Tyger i Fleninge

Annons:
Bra och billiga tyger i Fleninge - här hittar du alla tygaffärer i Fleninge som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Fleninge. Om du är boende i eller i närheten av Fleninge och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Fleninge som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Fleninge så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Fleninge inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Fleninge.
Annons:

Tyg i Fleninge

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Fleninge. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Fleninge hos dessa sy- och tygbutiker i Fleninge.

Bali Ideérnas Hus AB
Djurhagshusvägen 119
254 77 Fleninge

Annons:

Sybehör i Fleninge

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Fleninge så hittar du i de flesta tygaffärer i Fleninge från listan ovan också sybehör i Fleninge. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Fleninge som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Fleninge för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Fleninge.

Tygfakta om orten Fleninge

I Fleninge finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Fleninge. Nedan finns en del allmän information om Fleninge.

Fleninge är en småort i Helsingborgs kommun och kyrkby i Fleninge socken i Skåne. Sveriges äldsta motell, från 1954 och ritat av arkitekten Gustaf Birch-Lindgren, är beläget här. Fleninge är beläget cirka 6 kilometer nordost om Helsingborg och några kilometer öster om Ödåkra. Orten omges helt av en svagt böljande fullåkersbygd.

Yta: 33 hektar
Invånarantal: 192, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Fleninge om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Fleninge.

Sammanlagt hittade vi i Fleninge 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Fleninge. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Fleninge som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Fleninge.