Tyger i Fjälkinge

Annons:
Bra och billiga tyger i Fjälkinge - här hittar du alla tygaffärer i Fjälkinge som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Fjälkinge. Om du är boende i eller i närheten av Fjälkinge och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Fjälkinge som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Fjälkinge så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Fjälkinge inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Fjälkinge.
Annons:

Tyg i Fjälkinge

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Fjälkinge. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Fjälkinge hos dessa sy- och tygbutiker i Fjälkinge.

Jonic Teckenilimport
Kiabyvägen 5
290 34 Fjälkinge

Annons:

Sybehör i Fjälkinge

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Fjälkinge så hittar du i de flesta tygaffärer i Fjälkinge från listan ovan också sybehör i Fjälkinge. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Fjälkinge som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Fjälkinge för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Fjälkinge.

Tygfakta om orten Fjälkinge

I Fjälkinge finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Fjälkinge. Nedan finns en del allmän information om Fjälkinge.

Fjälkinge är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län och kyrkby i Fjälkinge socken, belägen cirka åtta kilometer öster om Kristianstad vid E22:an mellan Kristianstad och Bromölla. Orten är den femte största i Kristianstads kommun. Den östra delen räknas av Statistiska centralbyrån som en separat småort, "Fjälkinge (östra delen)".

Yta: 134,81 hektar
Invånarantal: 1690, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Fjälkinge om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Fjälkinge.

Sammanlagt hittade vi i Fjälkinge 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Fjälkinge. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Fjälkinge som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Fjälkinge.