Tyger i Falsterbo

Annons:
Bra och billiga tyger i Falsterbo - här hittar du alla tygaffärer i Falsterbo som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Falsterbo. Om du är boende i eller i närheten av Falsterbo och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Falsterbo som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Falsterbo så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Falsterbo inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Falsterbo.
Annons:

Tyg i Falsterbo

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Falsterbo. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Falsterbo hos dessa sy- och tygbutiker i Falsterbo.

Gardingalleriet
Kullsbackavägen 39
239 42 Falsterbo

Annons:

Sybehör i Falsterbo

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Falsterbo så hittar du i de flesta tygaffärer i Falsterbo från listan ovan också sybehör i Falsterbo. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Falsterbo som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Falsterbo för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Falsterbo.

Tygfakta om orten Falsterbo

I Falsterbo finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Falsterbo. Nedan finns en del allmän information om Falsterbo.

Falsterbo är en del av tätorten Skanör med Falsterbo på Falsterbonäset i Vellinge kommun i Skåne län. Falsterbo uppstod på södra delen av Falsterbonäset under 1200-talet och blev under medeltiden en rik och ansedd stad eftersom den låg i ett centrum för handel och sillfiske.

Yta: 541,96 hektar
Invånarantal: 6937, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Falsterbo om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Falsterbo.

Sammanlagt hittade vi i Falsterbo 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Falsterbo. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Falsterbo som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Falsterbo.