Tyger i Eslöv

Annons:
Bra och billiga tyger i Eslöv - här hittar du alla tygaffärer i Eslöv som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Eslöv. Om du är boende i eller i närheten av Eslöv och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Eslöv som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Eslöv så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Eslöv inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Eslöv.
Annons:

Tyg i Eslöv

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Eslöv. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Eslöv hos dessa sy- och tygbutiker i Eslöv.

Agnetas Gardiner AB
Norregatan 4B
241 33 Eslöv


Interstil I.T.S Interior AB
Åkermans Väg 2-4
241 38 Eslöv


Hemtex
Norregatan 3
241 33 Eslöv


Anderssons Garn & Teckenil
Halabacken 30
241 35 Eslöv

Annons:

Sybehör i Eslöv

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Eslöv så hittar du i de flesta tygaffärer i Eslöv från listan ovan också sybehör i Eslöv. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Eslöv som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Eslöv för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Eslöv.

Tygfakta om orten Eslöv

I Eslöv finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Eslöv. Nedan finns en del allmän information om Eslöv.

Eslöv är centralort i Eslövs kommun i Skåne län och Sveriges 70:e största tätort med 17748 invånare år 2010. Spannmålshandel ägde tidigt rum vid stationen, vilken i folkmun kallades Eslövs börs. På 1870-talet fanns det bland annat två bryggerier, hästslakteri, sex brödbagerier, bokbindare, kopparslagare, svarvare...

Yta: 914,02 hektar
Invånarantal: 17748, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Eslöv om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Eslöv.

Sammanlagt hittade vi i Eslöv 4 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Eslöv. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Eslöv som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Eslöv.