Tyger i Ekeby

Annons:
Bra och billiga tyger i Ekeby - här hittar du alla tygaffärer i Ekeby som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Ekeby. Om du är boende i eller i närheten av Ekeby och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Ekeby som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Ekeby så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Ekeby inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Ekeby.
Annons:

Tyg i Ekeby

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Ekeby. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Ekeby hos dessa sy- och tygbutiker i Ekeby.

Ekeby Möbelaffär AB
Storgatan 4
267 76 Ekeby

Annons:

Sybehör i Ekeby

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Ekeby så hittar du i de flesta tygaffärer i Ekeby från listan ovan också sybehör i Ekeby. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Ekeby som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Ekeby för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Ekeby.

Tygfakta om orten Ekeby

I Ekeby finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Ekeby. Nedan finns en del allmän information om Ekeby.

Ekeby är en tätort i Bjuvs kommun i Skåne län. Orten består av två sammanvuxna samhällen - Ekeby, kyrkby i Ekeby socken, och brukssamhället Skromberga. I Ekeby finns ett radio- och teletekniskt museum.

Yta: 303,46 hektar
Invånarantal: 3230, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Ekeby om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Ekeby.

Sammanlagt hittade vi i Ekeby 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Ekeby. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Ekeby som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Ekeby.