Tyger i Degeberga

Annons:
Bra och billiga tyger i Degeberga - här hittar du alla tygaffärer i Degeberga som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Degeberga. Om du är boende i eller i närheten av Degeberga och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Degeberga som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Degeberga så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Degeberga inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Degeberga.
Annons:

Tyg i Degeberga

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Degeberga. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Degeberga hos dessa sy- och tygbutiker i Degeberga.

Hemslöjdsboden
Tingsvägen 23
297 31 Degeberga

Annons:

Sybehör i Degeberga

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Degeberga så hittar du i de flesta tygaffärer i Degeberga från listan ovan också sybehör i Degeberga. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Degeberga som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Degeberga för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Degeberga.

Tygfakta om orten Degeberga

I Degeberga finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Degeberga. Nedan finns en del allmän information om Degeberga.

Degeberga är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Degeberga socken i Skåne. I Degeberga finns Degeberga kyrka, grundskola med högstadium och ett kommunalt äldreboende. Här finns även serviceinrättningar livsmedelsbutik, vårdcentral, och bank.

Yta: 174,68 hektar
Invånarantal: 1291, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Degeberga om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Degeberga.

Sammanlagt hittade vi i Degeberga 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Degeberga. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Degeberga som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Degeberga.