Tyger i Dalby

Annons:
Bra och billiga tyger i Dalby - här hittar du alla tygaffärer i Dalby som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Dalby. Om du är boende i eller i närheten av Dalby och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Dalby som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Dalby så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Dalby inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Dalby.
Annons:

Tyg i Dalby

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Dalby. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Dalby hos dessa sy- och tygbutiker i Dalby.

Garnpunkten
Veberödsvägen 22C
247 50 Dalby

Annons:

Sybehör i Dalby

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Dalby så hittar du i de flesta tygaffärer i Dalby från listan ovan också sybehör i Dalby. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Dalby som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Dalby för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Dalby.

Tygfakta om orten Dalby

I Dalby finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Dalby. Nedan finns en del allmän information om Dalby.

Dalby är en tätort i Lunds kommun och kyrkby i Dalby socken i Skåne, belägen cirka 10 km ostsydost om Lund. På orten finns Dalby kyrka som är en av Nordens äldsta stenkyrkor. Dalby har gamla anor och har sedan hednatid utgjort en viktig mötesplats på Lundaslätten.

Yta: 329,40 hektar
Invånarantal: 5708, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Dalby om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Dalby.

Sammanlagt hittade vi i Dalby 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Dalby. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Dalby som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Dalby.