Tyger i Bjuv

Annons:
Bra och billiga tyger i Bjuv - här hittar du alla tygaffärer i Bjuv som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Bjuv. Om du är boende i eller i närheten av Bjuv och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Bjuv som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Bjuv så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Bjuv inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Bjuv.
Annons:

Tyg i Bjuv

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Bjuv. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Bjuv hos dessa sy- och tygbutiker i Bjuv.

A & J Tyger AB
Tulpangatan 19
267 34 Bjuv

Annons:

Sybehör i Bjuv

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Bjuv så hittar du i de flesta tygaffärer i Bjuv från listan ovan också sybehör i Bjuv. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Bjuv som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Bjuv för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Bjuv.

Tygfakta om orten Bjuv

I Bjuv finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Bjuv. Nedan finns en del allmän information om Bjuv.

Bjuv är en tätort och centralort i Bjuvs kommun i Skåne län. Bjuv ligger öster om Helsingborg. I Bjuv finns Bjuvs kyrka samt butiker, tandläkare/tandhygienist, restauranger, pensionat och kaféer. Samhället växte snabbt under sent 1800-tal som en gruvort. Den sista kolgruvan i Bjuv stängdes 1981. I dag är kommunens gruvmuseum inrymt här.

Yta: 544,23 hektar
Invånarantal: 6832, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Bjuv om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Bjuv.

Sammanlagt hittade vi i Bjuv 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Bjuv. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Bjuv som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Bjuv.