Tyger i Bjärnum

Annons:
Bra och billiga tyger i Bjärnum - här hittar du alla tygaffärer i Bjärnum som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Bjärnum. Om du är boende i eller i närheten av Bjärnum och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Bjärnum som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Bjärnum så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Bjärnum inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Bjärnum.
Annons:

Tyg i Bjärnum

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Bjärnum. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Bjärnum hos dessa sy- och tygbutiker i Bjärnum.

Gardinboden
Torrarp 1114
280 20 Bjärnum


Furninova AB
Perssons Väg 3
280 20 Bjärnum

Annons:

Sybehör i Bjärnum

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Bjärnum så hittar du i de flesta tygaffärer i Bjärnum från listan ovan också sybehör i Bjärnum. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Bjärnum som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Bjärnum för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Bjärnum.

Tygfakta om orten Bjärnum

I Bjärnum finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Bjärnum. Nedan finns en del allmän information om Bjärnum.

Bjärnum är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län. I västra delen av tätorten ligger Norra Åkarps kyrka i Norra Åkarp, kyrkby i Norra Åkarps socken. Bjärnum är omgivet av bokskogar och Bjärlångensjöarna, Möllerödsjö och Dalsjön. Bjärnum har ett landsortsmuseum, bibliotek, blomsteraffäre, fiskaffär, konditori, blomaffär...

Yta: 363,80 hektar
Invånarantal: 2674, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Bjärnum om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Bjärnum.

Sammanlagt hittade vi i Bjärnum 2 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Bjärnum. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Bjärnum som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Bjärnum.