Tyger i Båstad

Annons:
Bra och billiga tyger i Båstad - här hittar du alla tygaffärer i Båstad som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Båstad. Om du är boende i eller i närheten av Båstad och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Båstad som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Båstad så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Båstad inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Båstad.
Annons:

Tyg i Båstad

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Båstad. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Båstad hos dessa sy- och tygbutiker i Båstad.

Karins Affär med Hjärta
Kvinnaböskevägen 45
269 92 Båstad


Labucci AB
Ängelsbäcksvägen 65
269 92 Båstad


Hemkähr
Köpmansgatan 21
269 33 Båstad


Lottas Kreativa Werkstad
Öresjövägen 6A
269 36 Båstad


Boarpsboden
Boarp 5067
269 95 Båstad


Solskyddsgården
Boarpsvägen 142
269 95 Båstad


Edvard Eliasson AB
Ängelsbäcksvägen 65
269 92 Båstad


TIME2CREATE AB
Ängelholmsvägen 263
269 42 Båstad


Johansson Barbro Viola Elisabeth
Köpmansgatan 89
269 32 Båstad

Annons:

Sybehör i Båstad

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Båstad så hittar du i de flesta tygaffärer i Båstad från listan ovan också sybehör i Båstad. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Båstad som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Båstad för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Båstad.

Tygfakta om orten Båstad

I Båstad finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Båstad. Nedan finns en del allmän information om Båstad.

Båstad är en tätort och centralort i Båstads kommun, Skåne län. Båstad är den största orten på Bjärehalvön och har station på Västkustbanan. Orten ligger vid Hallandsås. Huvuddelen av tätorten ligger i Båstads socken i landskapet Skåne, men de östra delarna Hemmeslövsstrand och Eskilstorpsstrand tillhör Östra Karups socken i Halland.

Yta: 626,62 hektar
Invånarantal: 4961, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Båstad om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Båstad.

Sammanlagt hittade vi i Båstad 9 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Båstad. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Båstad som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Båstad.