Tyger i Ängelholm

Annons:
Bra och billiga tyger i Ängelholm - här hittar du alla tygaffärer i Ängelholm som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Ängelholm. Om du är boende i eller i närheten av Ängelholm och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Ängelholm som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Ängelholm så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Ängelholm inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Ängelholm.
Annons:

Tyg i Ängelholm

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Ängelholm. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Ängelholm hos dessa sy- och tygbutiker i Ängelholm.

Sovtex AB
Metallgatan 21A
262 72 ängelholm


Syaffären i Ängelholm AB
Vaktgatan 20B
262 31 Ängelholm


Åhléns
Storgatan 40
262 32 ängelholm


Änglagarn
Storgatan 58
262 32 ängelholm


EM
Åstorpsvägen 7
262 96 ängelholm


JYSK
Verkstadsgatan 14
262 71 Ängelholm


Capetex AB
Metallgatan 12C
262 72 ängelholm


Colorama/Färghuset i Ängelholm AB
Munka Ljungbyvägen 50
262 44 Ängelholm


Nordsjös Garn AB
Storgatan 48
262 32 ängelholm

Annons:

Sybehör i Ängelholm

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Ängelholm så hittar du i de flesta tygaffärer i Ängelholm från listan ovan också sybehör i Ängelholm. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Ängelholm som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Ängelholm för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Ängelholm.

Tygfakta om orten Ängelholm

I Ängelholm finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Ängelholm. Nedan finns en del allmän information om Ängelholm.

Ängelholm är en tätort och centralort i Ängelholms kommun i Skåne län. Genom tätorten slingrar sig Rönne å som mynnar ut i Skälderviken. Ängelholm är känt för sina lergökar och kallas i folkmun för "Lergökastan". ågra viktiga företag är Varalövs Tunnfabrik, Engelholms Glass, Prisjakt , HemoCue, Marco, Rittal och Swedwood.

Yta: 1 283,34 hektar
Invånarantal: 23240, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Ängelholm om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Ängelholm.

Sammanlagt hittade vi i Ängelholm 9 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Ängelholm. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Ängelholm som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Ängelholm.