Tyger i Åhus

Annons:
Bra och billiga tyger i Åhus - här hittar du alla tygaffärer i Åhus som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Åhus. Om du är boende i eller i närheten av Åhus och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Åhus som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Åhus så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Åhus inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Åhus.
Annons:

Tyg i Åhus

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Åhus. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Åhus hos dessa sy- och tygbutiker i Åhus.

Percys på Stationen AB
Järnvägsgatan 2
296 31 Åhus


Pernillas Teckenilstudio
Majorsgatan 41
296 32 åhus


Blå Station AB
Sandvaktaregatan 17
296 35 Åhus

Annons:

Sybehör i Åhus

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Åhus så hittar du i de flesta tygaffärer i Åhus från listan ovan också sybehör i Åhus. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Åhus som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Åhus för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Åhus.

Tygfakta om orten Åhus

I Åhus finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Åhus. Nedan finns en del allmän information om Åhus.

Åhus är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län, belägen vid Helge åns norra utlopp i Hanöbukten. Åhus har 9 423 åretruntboende (2010)[1] och en betydande sommarpopulation. Varje år ordnas Åhus Beachhandboll Festival och Åhus Beach Soccer som lockar många spelare och besökare.

Yta: 963,09 hektar
Invånarantal: 9423, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Åhus om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Åhus.

Sammanlagt hittade vi i Åhus 3 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Åhus. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Åhus som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Åhus.