Tyger i Mjölby

Annons:
Bra och billiga tyger i Mjölby - här hittar du alla tygaffärer i Mjölby som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Mjölby. Om du är boende i eller i närheten av Mjölby och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Mjölby som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Mjölby så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Mjölby inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Mjölby.
Annons:

Tyg i Mjölby

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Mjölby. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Mjölby hos dessa sy- och tygbutiker i Mjölby.

Inne Nu AB
Kungsvägen 61
595 41 Mjölby


Tygmarknaden Mjölby Eftr HB
Kanikegatan 1
595 41 Mjölby


Garngodis
Kungsvägen 61
595 41 Mjölby

Annons:

Sybehör i Mjölby

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Mjölby så hittar du i de flesta tygaffärer i Mjölby från listan ovan också sybehör i Mjölby. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Mjölby som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Mjölby för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Mjölby.

Tygfakta om orten Mjölby

I Mjölby finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Mjölby. Nedan finns en del allmän information om Mjölby.

Mjölby är en tätort i Östergötland samt centralort i Mjölby kommun, Östergötlands län. Bland Mjölbys största arbetsgivare idag återfinns företaget Toyota Material Handling (tidigare BT Group), som på orten tillverkar olika typer av eldrivna truckar, samt Väderstad AB, beläget i Väderstad snart utanför Mjölby, som tillverkar lantbruksmaskiner.

Yta: 845,49 hektar
Invånarantal: 12245, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Mjölby om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Mjölby.

Sammanlagt hittade vi i Mjölby 3 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Mjölby. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Mjölby som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Mjölby.