Tyger i Kisa

Annons:
Bra och billiga tyger i Kisa - här hittar du alla tygaffärer i Kisa som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Kisa. Om du är boende i eller i närheten av Kisa och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Kisa som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Kisa så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Kisa inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Kisa.
Annons:

Tyg i Kisa

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Kisa. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Kisa hos dessa sy- och tygbutiker i Kisa.

Roths Snickeri
Industrivägen 5
590 38 Kisa

Annons:

Sybehör i Kisa

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Kisa så hittar du i de flesta tygaffärer i Kisa från listan ovan också sybehör i Kisa. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Kisa som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Kisa för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Kisa.

Tygfakta om orten Kisa

I Kisa finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Kisa. Nedan finns en del allmän information om Kisa.

Kisa är en tätort i Östergötland samt centralort i Kinda kommun, Östergötlands län. Orten ligger där Kisaån flyter ihop med Lillån och rinner ut i Kisasjön. I Kisa finns industrier som Kinda Sågen, Swedish Tissue (tidigare Forså pappersbruk), BTT plåt och Finess AB.

Yta: 402,69 hektar
Invånarantal: 3687, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Kisa om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Kisa.

Sammanlagt hittade vi i Kisa 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Kisa. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Kisa som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Kisa.