Tyger i Borensberg

Annons:
Bra och billiga tyger i Borensberg - här hittar du alla tygaffärer i Borensberg som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Borensberg. Om du är boende i eller i närheten av Borensberg och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Borensberg som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Borensberg så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Borensberg inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Borensberg.
Annons:

Tyg i Borensberg

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Borensberg. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Borensberg hos dessa sy- och tygbutiker i Borensberg.

Tapetsör Sofia Fackler
Källgatan 3
590 31 Borensberg

Annons:

Sybehör i Borensberg

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Borensberg så hittar du i de flesta tygaffärer i Borensberg från listan ovan också sybehör i Borensberg. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Borensberg som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Borensberg för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Borensberg.

Tygfakta om orten Borensberg

I Borensberg finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Borensberg. Nedan finns en del allmän information om Borensberg.

Borensberg är en tätort i Motala kommun, Östergötlands län och ligger 18 km öster om Motala nära sjön Boren. Borensberg är en handels-, turist- och industriort med bland annat tillverkning av plastprodukter (Arla Plast). Norr om samhället finns den militära förläggningsorten Kvarn.

Yta: 240,25 hektar
Invånarantal: 2886, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Borensberg om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Borensberg.

Sammanlagt hittade vi i Borensberg 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Borensberg. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Borensberg som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Borensberg.