Tyger i Vretstorp

Annons:
Bra och billiga tyger i Vretstorp - här hittar du alla tygaffärer i Vretstorp som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Vretstorp. Om du är boende i eller i närheten av Vretstorp och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Vretstorp som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Vretstorp så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Vretstorp inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Vretstorp.
Annons:

Tyg i Vretstorp

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Vretstorp. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Vretstorp hos dessa sy- och tygbutiker i Vretstorp.

Sydnärkes Tapetseri & Sånt
Tjälvesta Söderäng 1005
694 94 Vretstorp

Annons:

Sybehör i Vretstorp

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Vretstorp så hittar du i de flesta tygaffärer i Vretstorp från listan ovan också sybehör i Vretstorp. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Vretstorp som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Vretstorp för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Vretstorp.

Tygfakta om orten Vretstorp

I Vretstorp finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Vretstorp. Nedan finns en del allmän information om Vretstorp.

Vretstorp är en tätort som ligger i västra delen av Hallsbergs kommun. I Vretstorp finns skolan Fredriksberg (klass 1-6 och förskola+dagis med flera avdelningar) har både fri-idrottsanläggning och spontanlekplats i närheten. Här finns också norra Europas enda magiska teater och Vretstorps folkets park.

Yta: 183,21 hektar
Invånarantal: 842, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Vretstorp om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Vretstorp.

Sammanlagt hittade vi i Vretstorp 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Vretstorp. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Vretstorp som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Vretstorp.