Tyger i Vintrosa

Annons:
Bra och billiga tyger i Vintrosa - här hittar du alla tygaffärer i Vintrosa som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Vintrosa. Om du är boende i eller i närheten av Vintrosa och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Vintrosa som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Vintrosa så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Vintrosa inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Vintrosa.
Annons:

Tyg i Vintrosa

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Vintrosa. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Vintrosa hos dessa sy- och tygbutiker i Vintrosa.

Tysslinge Möbler
Tysslinge 224
719 92 Vintrosa

Annons:

Sybehör i Vintrosa

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Vintrosa så hittar du i de flesta tygaffärer i Vintrosa från listan ovan också sybehör i Vintrosa. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Vintrosa som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Vintrosa för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Vintrosa.

Tygfakta om orten Vintrosa

I Vintrosa finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Vintrosa. Nedan finns en del allmän information om Vintrosa.

Vintrosa är en tätort i Örebro kommun och kyrkbyn i Vintrosa socken belägen cirka 1,5 mil väster om Örebro. I Vintrosa finns bland annat en F-6 skola, en deltidsbrandstation, ICA, en pizzeria samt flera kyrkor tillhöriga olika samfund.

Yta: 162,70 hektar
Invånarantal: 1343, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Vintrosa om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Vintrosa.

Sammanlagt hittade vi i Vintrosa 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Vintrosa. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Vintrosa som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Vintrosa.