Tyger i Storå

Annons:
Bra och billiga tyger i Storå - här hittar du alla tygaffärer i Storå som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Storå. Om du är boende i eller i närheten av Storå och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Storå som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Storå så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Storå inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Storå.
Annons:

Tyg i Storå

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Storå. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Storå hos dessa sy- och tygbutiker i Storå.

Tygex
Fanthyttan 310
711 96 Storå

Annons:

Sybehör i Storå

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Storå så hittar du i de flesta tygaffärer i Storå från listan ovan också sybehör i Storå. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Storå som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Storå för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Storå.

Tygfakta om orten Storå

I Storå finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Storå. Nedan finns en del allmän information om Storå.

Storå är en tätort i den norra delen av Lindesbergs kommun, belägen vid Råsvalens norra strand och omfattande Guldsmedshyttan som länge var ortens postadress. Genom orten rinner Storån och Länsväg 871 går genom hela orten, ända upp till Ramsberg där vägen delas.

Yta: 612,81 hektar
Invånarantal: 1933, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Storå om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Storå.

Sammanlagt hittade vi i Storå 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Storå. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Storå som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Storå.