Tyger i Nora

Annons:
Bra och billiga tyger i Nora - här hittar du alla tygaffärer i Nora som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Nora. Om du är boende i eller i närheten av Nora och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Nora som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Nora så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Nora inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Nora.
Annons:

Tyg i Nora

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Nora. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Nora hos dessa sy- och tygbutiker i Nora.

Lages Tapetserarverkstad AB
Kungsgatan 20
713 31 Nora


Två Små Gummor
Prästgatan 7
713 31 Nora


Johansson Kerstin
Rådstugugatan 25
713 31 Nora

Annons:

Sybehör i Nora

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Nora så hittar du i de flesta tygaffärer i Nora från listan ovan också sybehör i Nora. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Nora som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Nora för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Nora.

Tygfakta om orten Nora

I Nora finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Nora. Nedan finns en del allmän information om Nora.

Nora är en tätort och centralort i Nora kommun. Nora är en av Sveriges bäst bevarade trästäder, med byggnader huvudsakligen från 1700- och 1800-talen. Husen används fortfarande för butiker, hantverk och bostäder.

Yta: 645,07 hektar
Invånarantal: 6526, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Nora om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Nora.

Sammanlagt hittade vi i Nora 3 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Nora. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Nora som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Nora.