Tyger i Lindesberg

Annons:
Bra och billiga tyger i Lindesberg - här hittar du alla tygaffärer i Lindesberg som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Lindesberg. Om du är boende i eller i närheten av Lindesberg och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Lindesberg som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Lindesberg så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Lindesberg inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Lindesberg.
Annons:

Tyg i Lindesberg

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Lindesberg. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Lindesberg hos dessa sy- och tygbutiker i Lindesberg.

Stil & Ting
Kungsgatan 25
711 30 Lindesberg


Carinas Garner
Kungsgatan 35
711 30 Lindesberg

Annons:

Sybehör i Lindesberg

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Lindesberg så hittar du i de flesta tygaffärer i Lindesberg från listan ovan också sybehör i Lindesberg. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Lindesberg som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Lindesberg för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Lindesberg.

Tygfakta om orten Lindesberg

I Lindesberg finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Lindesberg. Nedan finns en del allmän information om Lindesberg.

Lindesberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Lindesbergs kommun, Örebro län. Lindesberg är belägen vid Lindessjöns norra strand mellan Bottenån och Lilla Lindesjön cirka 40 km norr om Örebro. De stora arbetsgivarna i Lindesberg idag är kommunen, lasarettet och Arvin Meritor AB.

Yta: 782,19 hektar
Invånarantal: 9149, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Lindesberg om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Lindesberg.

Sammanlagt hittade vi i Lindesberg 2 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Lindesberg. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Lindesberg som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Lindesberg.