Tyger i Kopparberg

Annons:
Bra och billiga tyger i Kopparberg - här hittar du alla tygaffärer i Kopparberg som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Kopparberg. Om du är boende i eller i närheten av Kopparberg och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Kopparberg som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Kopparberg så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Kopparberg inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Kopparberg.
Annons:

Tyg i Kopparberg

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Kopparberg. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Kopparberg hos dessa sy- och tygbutiker i Kopparberg.

Tygbiten i Kopparberg
Bergmästaregatan 6
714 31 Kopparberg

Annons:

Sybehör i Kopparberg

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Kopparberg så hittar du i de flesta tygaffärer i Kopparberg från listan ovan också sybehör i Kopparberg. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Kopparberg som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Kopparberg för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Kopparberg.

Tygfakta om orten Kopparberg

I Kopparberg finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Kopparberg. Nedan finns en del allmän information om Kopparberg.

Kopparberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Ljusnarsbergs kommun i Örebro län. Till tätorten räknas även det intilliggande Bångbro. Orten är belägen vid riksväg 63. De flesta arbetstillfällen på orten finns inom den offentliga sektorn. Bland större företag märks främst Kopparbergs Bryggeri med över 100 anställda på orten.

Yta: 672,78 hektar
Invånarantal: 3016, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Kopparberg om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Kopparberg.

Sammanlagt hittade vi i Kopparberg 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Kopparberg. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Kopparberg som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Kopparberg.