Tyger i Hallsberg

Annons:
Bra och billiga tyger i Hallsberg - här hittar du alla tygaffärer i Hallsberg som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Hallsberg. Om du är boende i eller i närheten av Hallsberg och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Hallsberg som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Hallsberg så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Hallsberg inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Hallsberg.
Annons:

Tyg i Hallsberg

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Hallsberg. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Hallsberg hos dessa sy- och tygbutiker i Hallsberg.

TiTTis bod
Västra Storgatan 4
694 30 Hallsberg


Evas Garn och Presentbod
Östra Storgatan 2
694 31 Hallsberg


Nannas Garn
Bäckatorpsgatan 11
694 35 Hallsberg

Annons:

Sybehör i Hallsberg

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Hallsberg så hittar du i de flesta tygaffärer i Hallsberg från listan ovan också sybehör i Hallsberg. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Hallsberg som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Hallsberg för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Hallsberg.

Tygfakta om orten Hallsberg

I Hallsberg finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Hallsberg. Nedan finns en del allmän information om Hallsberg.

Hallsberg är en tätort i Närke i Hallsbergs kommun, med en mindre del i Kumla kommun. Hallsberg är centralort i Hallsbergs kommun och är främst känt som en järnvägsknut. I Hallsberg ligger Ahlsell logistikcentrum och Volvos hyttilverkning för hjullastare och dumprar.

Yta: 819 hektar
Invånarantal: 7122, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Hallsberg om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Hallsberg.

Sammanlagt hittade vi i Hallsberg 3 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Hallsberg. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Hallsberg som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Hallsberg.