Tyger i Hällefors

Annons:
Bra och billiga tyger i Hällefors - här hittar du alla tygaffärer i Hällefors som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Hällefors. Om du är boende i eller i närheten av Hällefors och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Hällefors som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Hällefors så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Hällefors inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Hällefors.
Annons:

Tyg i Hällefors

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Hällefors. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Hällefors hos dessa sy- och tygbutiker i Hällefors.

Tygloftet i Hällefors HB
Sikforsvägen 36A
712 34 Hällefors

Annons:

Sybehör i Hällefors

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Hällefors så hittar du i de flesta tygaffärer i Hällefors från listan ovan också sybehör i Hällefors. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Hällefors som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Hällefors för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Hällefors.

Tygfakta om orten Hällefors

I Hällefors finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Hällefors. Nedan finns en del allmän information om Hällefors.

Hällefors är en tätort och centralort i Hällefors kommun i Örebro län. Hellefors Bryggeri, numera (sedan april 2008) ägt av Spendrups bryggeri, är beläget mellan Hällefors och Grythyttan. Stålkoncernen Ovako har anläggningar i Hällefors liksom Stora Enso.

Yta: 633,07 hektar
Invånarantal: 4530, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Hällefors om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Hällefors.

Sammanlagt hittade vi i Hällefors 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Hällefors. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Hällefors som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Hällefors.