Tyger i Fjugesta

Annons:
Bra och billiga tyger i Fjugesta - här hittar du alla tygaffärer i Fjugesta som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Fjugesta. Om du är boende i eller i närheten av Fjugesta och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Fjugesta som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Fjugesta så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Fjugesta inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Fjugesta.
Annons:

Tyg i Fjugesta

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Fjugesta. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Fjugesta hos dessa sy- och tygbutiker i Fjugesta.

Ateljé Christina
Tegelgatan 12
716 30 Fjugesta


Av Jord AB
Ekohuset Vekhyttan
716 93 Fjugesta

Annons:

Sybehör i Fjugesta

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Fjugesta så hittar du i de flesta tygaffärer i Fjugesta från listan ovan också sybehör i Fjugesta. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Fjugesta som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Fjugesta för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Fjugesta.

Tygfakta om orten Fjugesta

I Fjugesta finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Fjugesta. Nedan finns en del allmän information om Fjugesta.

Fjugesta är en tätort i Närke samt sedan 1995 centralort i Lekebergs kommun, Örebro län. Sydöst om Fjugesta ligger Riseberga kloster. Fjugesta by har anor sen medeltiden, men dagens samhälle växte fram runt Fjugesta järnvägsstation längs Svartåbanan som invigdes 1897.

Yta: 208,83 hektar
Invånarantal: 2033, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Fjugesta om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Fjugesta.

Sammanlagt hittade vi i Fjugesta 2 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Fjugesta. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Fjugesta som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Fjugesta.