Tyger i Finnerödja

Annons:
Bra och billiga tyger i Finnerödja - här hittar du alla tygaffärer i Finnerödja som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Finnerödja. Om du är boende i eller i närheten av Finnerödja och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Finnerödja som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Finnerödja så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Finnerödja inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Finnerödja.
Annons:

Tyg i Finnerödja

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Finnerödja. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Finnerödja hos dessa sy- och tygbutiker i Finnerödja.

S KB Tyger
Sågbrogatan 16
695 50 Finnerödja

Annons:

Sybehör i Finnerödja

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Finnerödja så hittar du i de flesta tygaffärer i Finnerödja från listan ovan också sybehör i Finnerödja. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Finnerödja som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Finnerödja för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Finnerödja.

Tygfakta om orten Finnerödja

I Finnerödja finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Finnerödja. Nedan finns en del allmän information om Finnerödja.

Finnerödja är en tätort i Laxå kommun i Örebro län och kyrkby i Finnerödja socken i Västergötland. Orten ligger i Tiveden vid Västra stambanan och E20, i Västergötland. Finnerödja var tidigare känd för sina jordgubbsodlingar, vilka var omfattande mellan 1940-talet och början av 1980-talet.

Yta: 101,33 hektar
Invånarantal: 604, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Finnerödja om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Finnerödja.

Sammanlagt hittade vi i Finnerödja 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Finnerödja. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Finnerödja som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Finnerödja.