Tyger i Degerfors

Annons:
Bra och billiga tyger i Degerfors - här hittar du alla tygaffärer i Degerfors som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Degerfors. Om du är boende i eller i närheten av Degerfors och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Degerfors som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Degerfors så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Degerfors inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Degerfors.
Annons:

Tyg i Degerfors

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Degerfors. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Degerfors hos dessa sy- och tygbutiker i Degerfors.

Em Möbler
Karlskogavägen
693 30 Degerfors


Kroknålens Tapetserarverkstad
Råbäcksvägen 2
693 32 Degerfors

Annons:

Sybehör i Degerfors

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Degerfors så hittar du i de flesta tygaffärer i Degerfors från listan ovan också sybehör i Degerfors. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Degerfors som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Degerfors för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Degerfors.

Tygfakta om orten Degerfors

I Degerfors finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Degerfors. Nedan finns en del allmän information om Degerfors.

Degerfors är en tätort och centralort i Degerfors kommun, Örebro län. Degerfors är ett brukssamhälle med stor anknytning till ortens huvudindustri, Degerfors Järnverk. Degerfors omnämns i flera läroböcker för sina många jättegrytor och andra spår från istiden.

Yta: 713,53 hektar
Invånarantal: 7160, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Degerfors om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Degerfors.

Sammanlagt hittade vi i Degerfors 2 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Degerfors. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Degerfors som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Degerfors.