Tyger i Askersund

Annons:
Bra och billiga tyger i Askersund - här hittar du alla tygaffärer i Askersund som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Askersund. Om du är boende i eller i närheten av Askersund och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Askersund som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Askersund så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Askersund inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Askersund.
Annons:

Tyg i Askersund

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Askersund. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Askersund hos dessa sy- och tygbutiker i Askersund.

Majkens Garn & Handarbeten
Centrumhuset
696 30 Askersund


Franzéns Eftr
Storgatan 22
696 30 Askersund


Designrummet
Sundsbrogatan 7
696 30 Askersund

Annons:

Sybehör i Askersund

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Askersund så hittar du i de flesta tygaffärer i Askersund från listan ovan också sybehör i Askersund. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Askersund som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Askersund för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Askersund.

Tygfakta om orten Askersund

I Askersund finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Askersund. Nedan finns en del allmän information om Askersund.

Askersund är en tätort samt centralort i Askersunds kommun i Örebro län i södra Närke. Stadskärnan är fortfarande präglad av sin trähusbebyggelse och sina båda kyrkor. Sofia Magdalena är ritad av Olof Tempelman och Askersunds landskyrka av Jean de la Vallée och Erik Dahlbergh.

Yta: 278,02 hektar
Invånarantal: 3887, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Askersund om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Askersund.

Sammanlagt hittade vi i Askersund 3 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Askersund. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Askersund som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Askersund.