Tyger i Kumla

Annons:
Bra och billiga tyger i Kumla - här hittar du alla tygaffärer i Kumla som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Kumla. Om du är boende i eller i närheten av Kumla och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Kumla som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Kumla så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Kumla inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Kumla.
Annons:

Tyg i Kumla

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Kumla. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Kumla hos dessa sy- och tygbutiker i Kumla.

Järsjö Möbler
Järsjö 147
692 93 Kumla


Anettes Gardinia
Köpmangatan 14
692 30 Kumla


Karalic Mensur
Trädgårdsgatan 3
692 31 Kumla

Annons:

Sybehör i Kumla

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Kumla så hittar du i de flesta tygaffärer i Kumla från listan ovan också sybehör i Kumla. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Kumla som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Kumla för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Kumla.

Tygfakta om orten Kumla

I Kumla finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Kumla. Nedan finns en del allmän information om Kumla.

Kumla är en tätort (stad) i Närke och centralort i Kumla kommun i Örebro län. Kumla ligger 4 km från den yttre stadsdelen Mosås i Örebro tätort. Idag finns skotillverkaren Arbesko kvar i Kumla. Bland dagens industrier finns Procordia Food som tillverkar sylt och saft under varumärket BOB och Ericsson som tillverkar mobilkommunikationssystem.

Yta: 778,70 hektar
Invånarantal: 14062, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Kumla om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Kumla.

Sammanlagt hittade vi i Kumla 3 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Kumla. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Kumla som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Kumla.