Tyger i Piteå

Annons:
Bra och billiga tyger i Piteå - här hittar du alla tygaffärer i Piteå som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Piteå. Om du är boende i eller i närheten av Piteå och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Piteå som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Piteå så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Piteå inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Piteå.
Annons:

Tyg i Piteå

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Piteå. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Piteå hos dessa sy- och tygbutiker i Piteå.

EM i Piteå
Fläktgatan 10
941 47 Piteå


Syma Teckenil
Storgatan 74
941 32 Piteå


Trasan
Prästgårdsgatan 36A
941 32 Piteå


Hemtex
Småstaden
941 32 Piteå


Garnboden
Storgatan 69
941 32 Piteå


Gardin Galleriet i Norr AB
Storgatan 47
941 32 Piteå


Ylva Tapetserare
Lillbrogatan 8
941 32 Piteå


INDISKA
Uddmansgatan 5
941 32 Piteå


JYSK
Fabriksgatan 10
941 47 Piteå

Annons:

Sybehör i Piteå

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Piteå så hittar du i de flesta tygaffärer i Piteå från listan ovan också sybehör i Piteå. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Piteå som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Piteå för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Piteå.

Tygfakta om orten Piteå

I Piteå finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Piteå. Nedan finns en del allmän information om Piteå.

Piteå, centralort i Piteå kommun, Norrbotten. Piteå är Sveriges 51:a största tätort med 22 913 invånare av kommunens totalt 40 854 invånare. Piteå är en turist- och sommarstad som svarar för cirka hälften av sommarturismen i Norrbotten. Piteå är även känt för ortens dialekt, pitemål och för maträtten pitepalt.

Yta: 2 473,64 hektar
Invånarantal: 22913, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Piteå om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Piteå.

Sammanlagt hittade vi i Piteå 9 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Piteå. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Piteå som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Piteå.