Tyger i Pajala

Annons:
Bra och billiga tyger i Pajala - här hittar du alla tygaffärer i Pajala som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Pajala. Om du är boende i eller i närheten av Pajala och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Pajala som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Pajala så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Pajala inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Pajala.
Annons:

Tyg i Pajala

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Pajala. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Pajala hos dessa sy- och tygbutiker i Pajala.

Artemis För Ditt Djur
Teknikvägen 1B
984 32 Pajala


Gardin o. Pynt
Teknikvägen 1B
984 32 Pajala

Annons:

Sybehör i Pajala

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Pajala så hittar du i de flesta tygaffärer i Pajala från listan ovan också sybehör i Pajala. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Pajala som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Pajala för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Pajala.

Tygfakta om orten Pajala

I Pajala finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Pajala. Nedan finns en del allmän information om Pajala.

Pajala är en tätort och centralort i Pajala kommun i Norrbotten. Pajala är även kyrkorten i Pajala socken. Artic Road AB, Snells Entreprenad AB, Inission Micromakarna AB, Svetsteknik i Pajala AB, Miljö & Teknik i Kangos AB, MD i Pajala AB (Hotell Smedjan) med flera.

Yta: 377,83 hektar
Invånarantal: 1958, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Pajala om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Pajala.

Sammanlagt hittade vi i Pajala 2 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Pajala. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Pajala som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Pajala.