Tyger i Övertorneå

Annons:
Bra och billiga tyger i Övertorneå - här hittar du alla tygaffärer i Övertorneå som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Övertorneå. Om du är boende i eller i närheten av Övertorneå och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Övertorneå som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Övertorneå så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Övertorneå inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Övertorneå.
Annons:

Tyg i Övertorneå

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Övertorneå. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Övertorneå hos dessa sy- och tygbutiker i Övertorneå.

Polcirkelhantverk
Svanstein 300
957 94 övertorneå

Annons:

Sybehör i Övertorneå

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Övertorneå så hittar du i de flesta tygaffärer i Övertorneå från listan ovan också sybehör i Övertorneå. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Övertorneå som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Övertorneå för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Övertorneå.

Tygfakta om orten Övertorneå

I Övertorneå finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Övertorneå. Nedan finns en del allmän information om Övertorneå.

Övertorneå (finska: Matarenki, meänkieli och äldre svensk benämning: Matarengi) är en tätort i Övertorneå kommun i Sverige vid Torne älv och riksgränsen mot Finland. Tätorten Övertorneå består numera inte bara av gamla Övertorneå (Matarengi), utan också av Turovaara och delar av byarna Ruskola och Haapakylä.

Yta: 268,68 hektar
Invånarantal: 1912, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Övertorneå om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Övertorneå.

Sammanlagt hittade vi i Övertorneå 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Övertorneå. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Övertorneå som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Övertorneå.