Tyger i Öjebyn

Annons:
Bra och billiga tyger i Öjebyn - här hittar du alla tygaffärer i Öjebyn som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Öjebyn. Om du är boende i eller i närheten av Öjebyn och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Öjebyn som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Öjebyn så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Öjebyn inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Öjebyn.
Annons:

Tyg i Öjebyn

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Öjebyn. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Öjebyn hos dessa sy- och tygbutiker i Öjebyn.

Skinnateljen Villa Hede
Råggatan 12
943 31 Öjebyn


Sandlunds Skor Garn o. Barnkläder KB
Öjagatan 39B
943 31 Öjebyn

Annons:

Sybehör i Öjebyn

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Öjebyn så hittar du i de flesta tygaffärer i Öjebyn från listan ovan också sybehör i Öjebyn. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Öjebyn som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Öjebyn för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Öjebyn.

Tygfakta om orten Öjebyn

I Öjebyn finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Öjebyn. Nedan finns en del allmän information om Öjebyn.

Öjebyn är ett bostadsområde och en stadsdel i tätorten Piteå som tidigare utgjort en egen tätort/stad. Öjebyn är också kyrkbyn i Piteå socken. Från Öjebyn bedrevs handel företogs med samerna i Pite lappmark. 1620 gjorde Olof Bure en stadsplan för Öjebyn/Piteå

Yta:
Invånarantal: 4008, år 1990

Här kan du också ta del av mer info om Öjebyn om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Öjebyn.

Sammanlagt hittade vi i Öjebyn 2 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Öjebyn. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Öjebyn som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Öjebyn.