Tyger i Kiruna

Annons:
Bra och billiga tyger i Kiruna - här hittar du alla tygaffärer i Kiruna som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Kiruna. Om du är boende i eller i närheten av Kiruna och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Kiruna som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Kiruna så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Kiruna inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Kiruna.
Annons:

Tyg i Kiruna

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Kiruna. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Kiruna hos dessa sy- och tygbutiker i Kiruna.

Tyg & Stuvshopen i Kiruna AB
Vänortsgatan 6
981 32 Kiruna


Samhall AB
Maskinvägen 6
981 38 Kiruna


Doris Vävateljé HB
Hjortvägen 30
981 37 Kiruna


Kvadrat Inredning & Design AB
Föreningsgatan 9
981 31 Kiruna


JYSK
Österleden 12
981 38 Kiruna


Tapetserare Caroline Utsi
Adolf Hedinsvägen 45
981 33 Kiruna


Möbelhuset Skinnmöbler
Industrivägen 2
981 38 Kiruna


Garnängeln
Arent Grapegatan 27
981 32 Kiruna

Annons:

Sybehör i Kiruna

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Kiruna så hittar du i de flesta tygaffärer i Kiruna från listan ovan också sybehör i Kiruna. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Kiruna som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Kiruna för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Kiruna.

Tygfakta om orten Kiruna

I Kiruna finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Kiruna. Nedan finns en del allmän information om Kiruna.

Kiruna är en tätort och centralort i Kiruna kommun i nordligaste Sverige och den största tätorten i landskapet Lappland med 18 148 invånare (2010). Kirunas näringsliv domineras totalt av gruvnäringen. Numera är endast gruvan i Kiirunavaara i drift och rationaliseringar gör att allt mindre personal behövs under jord för brytningen.

Yta: 1 652,61 hektar
Invånarantal: 18148, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Kiruna om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Kiruna.

Sammanlagt hittade vi i Kiruna 8 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Kiruna. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Kiruna som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Kiruna.