Tyger i Kalix

Annons:
Bra och billiga tyger i Kalix - här hittar du alla tygaffärer i Kalix som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Kalix. Om du är boende i eller i närheten av Kalix och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Kalix som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Kalix så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Kalix inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Kalix.
Annons:

Tyg i Kalix

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Kalix. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Kalix hos dessa sy- och tygbutiker i Kalix.

EM
Lappkullvägen 12
952 51 Kalix


DITT Drugge Inredning, Tyg & Tapetseri
Köpmannagatan 20
952 33 Kalix

Annons:

Sybehör i Kalix

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Kalix så hittar du i de flesta tygaffärer i Kalix från listan ovan också sybehör i Kalix. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Kalix som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Kalix för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Kalix.

Tygfakta om orten Kalix

I Kalix finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Kalix. Nedan finns en del allmän information om Kalix.

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Invånarantal: 7299, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Kalix om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Kalix.

Sammanlagt hittade vi i Kalix 2 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Kalix. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Kalix som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Kalix.