Tyger i Haparanda

Annons:
Bra och billiga tyger i Haparanda - här hittar du alla tygaffärer i Haparanda som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Haparanda. Om du är boende i eller i närheten av Haparanda och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Haparanda som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Haparanda så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Haparanda inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Haparanda.
Annons:

Tyg i Haparanda

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Haparanda. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Haparanda hos dessa sy- och tygbutiker i Haparanda.

JYSK
Kraftvägen 1
953 36 Haparanda


Hemtex AB
Norrskensvägen 4
953 36 Haparanda


HomeNord
Västra Esplanaden 63
953 34 Haparanda


IKEA
Norrskensvägen 2
953 36 Haparanda

Annons:

Sybehör i Haparanda

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Haparanda så hittar du i de flesta tygaffärer i Haparanda från listan ovan också sybehör i Haparanda. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Haparanda som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Haparanda för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Haparanda.

Tygfakta om orten Haparanda

I Haparanda finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Haparanda. Nedan finns en del allmän information om Haparanda.

Haparanda är en tätort i Norrbotten och centralort i Haparanda kommun i Norrbottens län. Haparanda är Sveriges östligaste tätort. Den 8 juni 2005 blev det klart att Ikea valt att etablera sig i Haparanda. Invigningen skedde den 15 november 2006.

Yta: 442,72 hektar
Invånarantal: 4856, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Haparanda om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Haparanda.

Sammanlagt hittade vi i Haparanda 4 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Haparanda. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Haparanda som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Haparanda.