Tyger i Gammelstad

Annons:
Bra och billiga tyger i Gammelstad - här hittar du alla tygaffärer i Gammelstad som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Gammelstad. Om du är boende i eller i närheten av Gammelstad och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Gammelstad som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Gammelstad så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Gammelstad inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Gammelstad.
Annons:

Tyg i Gammelstad

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Gammelstad. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Gammelstad hos dessa sy- och tygbutiker i Gammelstad.

Hjortgården
Sandåkersvägen 3
954 33 Gammelstad


Wika-Möbler AB
Möbelvägen 1
954 31 Gammelstad

Annons:

Sybehör i Gammelstad

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Gammelstad så hittar du i de flesta tygaffärer i Gammelstad från listan ovan också sybehör i Gammelstad. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Gammelstad som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Gammelstad för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Gammelstad.

Tygfakta om orten Gammelstad

I Gammelstad finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Gammelstad. Nedan finns en del allmän information om Gammelstad.

Gammelstaden före 1987 Gammelstad, är en tätort strax väster om Luleå i Luleå kommun, Norrbottens län. Gammelstaden brukar ofta beskrivas som det egentliga Luleås äldsta del. Kring kyrkan ligger Gammelstads kyrkstad med 408 kyrkstugor i nära ursprungligt skick. Kyrkstaden finns med på Unescos världsarvslista.

Yta: 619,93 hektar
Invånarantal: 4960, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Gammelstad om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Gammelstad.

Sammanlagt hittade vi i Gammelstad 2 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Gammelstad. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Gammelstad som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Gammelstad.